Ofte stilte spørsmål

STORMFESTIVALEN

Korona og konserter fremover:
Konsertdriften til Kafe Skuret flyttes i sommer til Stormfestivalen på Stasjonsplassen, grunnet covid-19 og regjeringens smitteverntiltak. På konserter som har endret dato vil alle publikummere få tilsendt en ny billett med dato og klokkeslett for konserten. 

Er det sitteplasser på konserter?

Stormfestivalen tilbyr sitteplasser til alle publikummere på de aller fleste konserter.

Hvor kjøper man billetter til konserter?

Billetter til våre konserter kjøpes på www.troll.hoopla.no. Konsertene våre blir ofte utsolgt, så det er stort sett kun mulighet til å kjøpe billetter i forkant. 

Tar dere ledsagerbevis? 

Nei, dessverre har vi ikke kapasitet til å godta ledsagerbevis da vi kun har mulighet til å åpne for 200 publikummere. Alle som skal på konsert må kjøpe billett.

Har dere tilgang for rullestol på konserter? 

Ja, det har vi! Gjerne kontakt oss på e-post i forkant slik at vi får holdt av plass.

KAFE SKURET

Er dere åpne alle dager i uka?

Vi har åpent alle dager utenom mandager. Vi åpner klokken 12.00 og holder åpent til klokken 18.00 til vanlig, lenger hvis det er finvær og mye lenger hvis vi har konsert/arrangement. 

Har dere matservering?

Vi har matservering fra 12.00-18.00, tirsdag-søndag. 

 

 

STORMFESTIVALEN 2020

Grunnet Covid-19 og regjeringens smittervernstiltak forstod vi fort at det ikke ville være mulig å avvikle konserter på Kafe Skuret i sommer, og har derfor jobbet på spreng for å finne en alternativ løsning! Nå er løsningen funnet ved å etablere en utendørs scene på Stasjonsplassen på Fosenkaia.

 

Utendørsscenen og arrangementet tilknyttet denne har fått navnet Stormfestivalen.

 

Stormfestivalen vil være et sosialt og kulturelt møtepunkt i det som ellers er en veldig spesiell tid. Vi har som målsetting å flytte så mange konserter som mulig som opprinnelig var tiltenkt Kafe Skuret til Stormfestivalen. De aller fleste arrangementer vil få ny dato, men billett kjøpt til opprinnelig arrangement vil være gjeldende. Alle som har kjøpt billetter til en konsert som flyttes vil få en e-post om dette med ny billett og tidspunkt.

Følg med på facebook for oppdateringer og konsertprogram! 

Kafe Skuret
Et gult båtskur på fosenkaia

Bare 100 meter fra Sentralstasjonen ligger et gult båtskur som gjennom hele den trønderske sommeren forvandles til et serverings- og konsertsted med eksepsjonelt særpreg.

 

En plass med så mye sjel skal du lete lenge etter. På solskinnsdagene kan du nyte knallgod mat og drikke på vår store uteservering som byr på lange soltimer. Du hører måkeskrik i det fjerne og nyter utsikten av noen av de eldste trebåtene i Trondheim.

 

Når sola går ned har Kafe Skuret et fantastisk inneareal som tilbyr konserter av alle kalibre.
 

Innerst finner du salongen, en del av Skuret som alltid er varmt og lunt, hvor du kan kose deg med deilig fiskesuppe og god tradisjonsmat.

 

På søndager er Kafe Skurets beliggenhet perfekt til å avslutte turen langs fjorden og vi serverer kaffe og vafler dagen lang. Kafe Skuret gir Trondheim muligheten til å oppleve en magisk hyttestemning midt i byen.

 

Befinner du deg i sentrum vil Fløttmann gledelig ro deg fra Ravnkloa og over kanalen til Fosenkaia, hvor du har noe godt i vente uansett om det er strålende sol eller pøsende regn.