Tel: 928 31 507 / dronningen@kafeskuret.no / © 2016 Design av GEPDESIGN.NO

Ofte stilte spørsmål

Er det sitteplasser på konserter?

Kafe Skuret er et konsertlokale som i utgangspunktet kun har ståplasser. På enkelte konserter, såfremt vi har kapasitet, setter vi ut noen få stoler som reserveres til de som ikke har mulighet til å stå under konsert. 

 

Hvor kjøper man billetter til konserter?

Billetter til våre konserter kjøpes på www.troll.hoopla.no. Konsertene våre blir ofte utsolgt, så det er stort sett kun mulighet til å kjøpe billetter i forkant. 

 

Tar dere ledsagerbevis? 

Nei, dessverre har vi som liten klubbscene ikke kapasitet til å godta ledsagerbevis. Alle som skal på konsert må kjøpe billett.

 

Har dere tilgang for rullestol på konserter? 

Ja, det har vi! Gjerne kontakt oss på e-post i forkant slik at vi får holdt av plass.

 

Er dere åpne alle dager i uka?

Vi har åpent alle dager utenom mandager. Vi åpner klokken 12.00 og holder åpent til klokken 18.00 til vanlig, lenger hvis det er finvær og mye lenger hvis vi har konsert/arrangement. 

 

Har dere matservering?

Vi har matservering fra 12.00-18.00, tirsdag-søndag. 

 

 

Et gult båtskur på fosenkaia

Bare 100 meter fra Sentralstasjonen ligger et gult båtskur som gjennom hele den trønderske sommeren forvandles til et serverings- og konsertsted med eksepsjonelt særpreg.

 

En plass med så mye sjel skal du lete lenge etter. På solskinnsdagene kan du nyte knallgod mat og drikke på vår store uteservering som byr på lange soltimer. Du hører måkeskrik i det fjerne og nyter utsikten av noen av de eldste trebåtene i Trondheim.

 

Når sola går ned har Kafe Skuret et fantastisk inneareal som tilbyr konserter av alle kalibre.
 

Innerst finner du salongen, en del av Skuret som alltid er varmt og lunt, hvor du kan kose deg med deilig fiskesuppe og god tradisjonsmat.

 

På søndager er Kafe Skurets beliggenhet perfekt til å avslutte turen langs fjorden og vi serverer kaffe og vafler dagen lang. Kafe Skuret gir Trondheim muligheten til å oppleve en magisk hyttestemning midt i byen.

 

Befinner du deg i sentrum vil Fløttmann gledelig ro deg fra Ravnkloa og over kanalen til Fosenkaia, hvor du har noe godt i vente uansett om det er strålende sol eller pøsende regn.